Vårt arbeid i Polen

Vår søsterkirke i Polen er et forholdsvis lite fellesskap av menigheter spredt utover landet. I samarbeid med søsterkirken støtter vi det arbeidet som allerede drives med evangelisering og ledertrening.
Vårt arbeid i PolenMisjonssekretær Eilif Tveit besøker Det polske misjonsforbund. Foto: Eilif Tveit

SE VÅRE PROSJEKTER I POLEN - GI DIN STØTTE!

Polen er et sterkt katolsk preget land. Landets nære historie er påvirket av de to siste verdenskrigene og tiden med kommunistisk ledelse av landet fram til begynnelsen av 90-tallet. Landet er likevel det mest vestlig orienterte av de tidligere landene i «øst-blokken». Over lengre tid har kontakten mellom Misjonskirken Norge og søsterkirken i Polen utviklet seg gjennom at vi fra norsk side har støttet representanter fra Polen økonomisk slik at de kunne delta på arrangementer utenlands.

Vi ønsker å forsterke båndene til vår samarbeidskirke i Polen ved besøk, støtte og oppfølging av forskjellige prosjekter i forhold til evangelisering, ledertrening og menighetsutvikling.

Din gave har betydning. Støtt dette prosjektet med en pengegave allerede nå. Takk for gaven som du gir!

 

 

Gi en gave til vårt arbeid i Polen

Gå til prosjektoversikten og velg hvilke prosjekter du vil støtte, eller gi en gave til arbeidet i Polen her.


Gi en gave!  Bli fast giver!

Fakta Polen

Flateinnhold: 312 679 km²
Innbyggertall: 38,5 millioner
Hovedstad: Warszawa
Språk: Polsk

Om landet: Landet er et av de tidligere østblokk-landene, men var et av de første som gikk over til demokratisk styresett. Landet var moderat i sin ledelse også under kommunismens system og har raskt blitt vestlig orientert. Landet er medlem av EU.

Arbeidet: Det Polske Misjonsforbund har cirka 2000 medlemmer fordelt utover landet. Vi samarbeider om evangelisering og leirarbeid i østre del av Polen med utgangspunkt i byen Lublin og misjonsmenigheten der.
 

Powered by Cornerstone