8681
Onesti: misjonærer

Misjonærer i Onesti

Misjonærer i OnestiMisjonærfamilien Pascu i Onesti
I Onesti samarbeider misjonsforbundene i Norge og Danmark om misjonærer. Den danske misjonærfamilien Pascu er utsendt fra Danmark og støttet av Norge.

Cornel Pascu er en ung rumensk mann som kommer fra en kristen familie i Onesti-området. Sammen med sin danske kone, Dorthe, er han utsendt av Det Danske Misjonsforbund som misjonær for å plante menighet i det området han selv vokste opp i. Dorthe og Cornel har barna Sara og Jonathan som går på skole i Onesti.

Hver lørdag samler familien Pascu en stor gruppe, og visjonen innebærer å utvikle denne gruppa til en misjonal menighet. Dorthe og Cornel er også veldig engasjert med arbeid blant vanskeligstilte. Med støtte fra ulike givere, hjelper de en god del familier til ved å gi medisiner, utstyr og mat. I tillegg støtter Cornel noen små menigheter i området rundt Onesti med forkynnelse på søndager.

Vi håper å kunne sende norske misjonærer for å jobbe med denne menighetsplantingen så snart som mulig. Norske utsendinger vil være et viktig bidrag i oppstartsfasen av menigheten. Samtidig vil norske misjonærer kunne være med på å legge til rette for besøk fra norske menigheter.

Les nyhetssak fra besøk i Onesti i mai 2015 - KLIKK HER.

Din gave har betydning. Støtt dette prosjektet med en pengegave allerede nå. Takk for gaven som du gir!

INNSAMLINGSMÅL 2016:  50 000,-

Bli fast giver!

Misjonskirken Norge har mange spennende prosjekter. Vil du gi fast til ett eller flere prosjekter, er fast giverordningen et bra alternativ!

 

 

Bli fast giver!

 

Powered by Cornerstone